Сьогодні люди в камуфляжі розігнали прихильників "антимайдану", який виступали проти голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі. Про це повідомляє Главпост.

Активісти тримали банери з написами "Саакашвілі додому" і "Саакашвілі - військовий злочинець". Ряд учасників акції тримали листівки з написом "Порошенко-Вальцман у відставку".

Один з організаторів протестної акції Михайло Кошелев зазначив, що призначення на посаду одеського губернатора "людини, яка розшукується поліцією в своїй країні неприйнятне".

Матеріал по темі: Саакашвілі пограв у м'яч з ветеранами футболу (фото)

"Ми переслідуємо просту мету - Одеса повинна мати нормального місцевого губернатора, який захищатиме її інтереси, а не божевільного військового злочинця", заявив активіст.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На підтвердження цього вони вивели козла з червоною краваткою.

Незважаючи на це, діяльність Саакашвілі на посаді голови ОДА місцеві жителі оцінюють позитивно. Політик часто зустрічається з народом, бере участь у публічних флеш-мобах. Його прагнення побороти корупцію місцеві жителі зустріли схвально.

Нагадаємо, що сьогодні Саакашвілі провів зустріч з Послом США Джеффрі Пайєттом