Прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас в режимі телефонної розмови обговорив з президентом Росії Володимиром Путіним результати референдуму в Греції.

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

"Обговорили підсумки референдуму в Греції про умови надання міжнародними кредиторами фінансової допомоги Афінам, а також деякі питання подальшого розвитку російсько-грецького співробітництва", - йдеться в повідомленні.

У Кремлі відзначили, що нададуть підтримку країні, якщо вона попросить. Цю інформацію після розмови політиків підтвердив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

Раніше ЗМІ повідомляли, що глава грецького уряду говорив по телефону в понеділок з президентом Франції Франсуа Олландом. В адміністрації глави Франції відзначили, що розмова відбулася пізно ввечері.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Матеріал по темі: Референдум в Греції: країна проти умов кредиторів

Нагадаємо, що за підсумками референдуму в Греції народ негативно відповів на пропозиції міжнародних кредиторів ЄС і МВФ згорнути соціальні програми в обмін на нові кредити.

Це призвело до відставки міністра фінансів Греції Янніса Варуфакіса.