У понеділок в Дніпропетровській області на автошляху Дніпропетровськ-Нікополь, біля повороту до села Дмитрівка, сталася аварія. В результаті лобового зіткнення двох вантажних автомобілів марок Mercedes-Benz і MAN загинув пасажир, а дитину затиснуло у кабіні.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Один з водіїв, чоловік 1976 року народження, отримав серйозні тілесні ушкодження. Ще три пасажири Mercedes-Benz постраждали.

Водій другого автомобіля MAN, чоловік 1965 народження, помер на місці від отриманих травм. Його пасажира, 12-річну дитину, затиснуло в кузові.

Читайте також: Полтавець виклав відео, на якому ДАЇ перевищує швидкість (відео)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Підрозділ ДСНС у Дніпропетровській області за допомогою спеціального обладнання видалив дитину з кабіни пошкодженого автомобіля. Врятованого передали працівникам швидкої медичної допомоги", - повідомляє прес-служба ДСНС.

Всіх постраждалих наразі доправили в лікарню міста Нікополь.