У мережі з'явилося відеозвернення молодої людини, яка назвала себе сином Кім Чен Нама, убитого зведеного брата північнокорейського диктатора Кім Чен Ина.

Про це повідомляє Channel NewsAsia. На підтвердження своєї особистості він показав свій паспорт. Але його дані сховані за темним квалратом.

«Мене звуть Кім Хан Сіль, [я] з Північної Кореї, частина родини Кім (...) Мій батько був убитий кілька днів тому. Я зараз разом з моїми матір'ю і сестрою », - розповів молодий чоловік.

Він говорив англійською мовою. Але в кінці короткого ролика раптово пропадає звук. Рот Кім Хан Соля також закриває чорна смуга і не можливо дізнатися закінчення його історії. Наприкінці своєї промови молода людина висловлює надію, що "скоро все налагодиться".

Поки немає точного підтвердження автентичності запису. Але видання стверджує, що південнокорейські спецслужби ідентифікували чоловіка як Кім Хан Соля. Більш детальну інформацію про нього і його місцезнаходження вони відмовилися надати.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Кім Чен Нама убитий 13 лютого в аеропорту Куала-Лумпура. На його шкірі виявили сліди хімічної зброї. Ймовірних вбивць брата північнокорейського диктатора вже затримали.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, громадянам Малайзії заборонили залишати територію КНДР.