У Генеральній прокуратурі у рамках розслідування кримінальної справи показали відео, на якому відтворили деталі катувань чоловіків бійцями роти спеціального призначення "Торнадо".

Відео також додали на сторінку ГПУ у Facebook.

"Ми змогли переконати потерпілих і свідків давати свідчення", - зазначив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Надане відео є відтворенням події за участі та "під захистом" співробітників департаменту внутрішньої безпеки військових прокурорів. Потерпілі детально розповіли, що з ними відбувалося, вказавши хронологією.

Читайте також: Аваков проти огульного звинувачення усіх бійців "Торнадо"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 17 червня 8 бійців роти спеціального призначення "Торнадо" були затримані за начебто катування і зґвалтування. Відносно п'ятьох затриманих, зокрема командира роти патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" лейтенанта Руслана Онищенка суди обрали міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

18 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав наказ про розформування роти "Торнадо".