Першу партію чохлів з цитатами з Євангелія вручили найактивнішим представникам молоді, які проявили особливу старанність у служінні Єпархії.

Про це повідомляє видання "Vlasti".

"Виборзька єпархія РПЦ вивела на ринок партію чохлів для гаджетів Apple, прикрашених цитатами богословів, єпископа Виборзького і Приозерського Ігнатія і патріарха Московського і всієї Русі Кирила", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Мережу підірвали меми на Путіна із Папою

Перша партія виявилася невеликою, через що інші прихожани не змогли отримати або купити такі чохли. Зараз у відділі розробляють нову партію.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"На них нанесуть нові цитати із Євангелія, цитати богословів, патріарха Московського і всієї Русі Кирила і єпископа Виборзького і Приозерського Ігнатія. Проект не несе комерційної вигоди", - заявили у РПЦ.

"Євангельське слово або тематичний малюнок на чохлі будуть повсякденними супутниками молоді", - вважають організатори.