Учасник акції протесту в Єревані Ові зашив собі губи нитками. Чоловік не їсть і не розмовляє, але може пити воду.

Також продовжує голодування один з лідерів протесту Давид Санасарян. Учора його затримали поліцейські. Він був доставлений у лікарню з легким струсом.

Після розгону поліцією вчора вдень цілодобова акція протесту переїхала на нове місце. На сходинках оперного театру протестуючі постелили ковдри, на яких по черзі сплять.

Читайте також: Обличчя Електромайдану в Єревані (фото)

Нагадаємо, що акція протесту в Єревані проти підвищення тарифів на електроенергію триває два тижні. Проїзд на проспекті Баграмяна протягом цього часу був перекритий мітингувальниками. Його відновили, після того, як поліція розібрала барикади зі сміттєвих контейнерів і розігнала активістів. При цьому правоохоронці затримали близько 50 учасників акції, які відмовилися покинути проспект. Проте їх усіх відпустили через кілька годин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще