За перше півріччя цього року працівники служб у справах дітей провели на Львівщині 484 профілактичні рейди.

Про це повідомляє Zaxid.net.

"Під час проведення рейдів "Вокзал", "Діти вулиці", "Канікули" виявлено 101 дитину. Із цієї кількості 93 дітей вилучено з вулиці, 6 дітей – зі сім'ї, 1 дитину – з комп'ютерного клуба та 1 дитину знайдено", - розповів начальник служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис.

Читайте також: У російському таборі діти розпалили багаття з книг

За його словами, у сім'ю повернули 50 дітей, до навчальних закладів – 34 дитини. У притулок влаштували 14 дітей, а до закладів охорони здоров'я – 3 дитини.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Під час рейдів обстежили також 588 сімей. Батьки 293-ох із цієї кількості отримали попередження. Ініційовано притягнути до відповідальності 69 батьків.

"Виявили чотири порушення правил торгівлі спиртними та тютюновими виробами, попередили чотирьох та ініціювали притягнути до відповідальності двох посадових осіб", - звітує чиновник.