Виправдання Кремля у Гаазі: Росія зізналася у фінансуванні бойовиків

Представник України Гарольд Гонджа Коу заявив, що російська сторона в Міжнародному суді ООН в Гаазі не стала заперечувати, що поставляє летальну зброю бойовикам на Донбас.

Ймовірний син Кім Чен Нама записав відеозвернення

У мережі з'явилося відеозвернення молодого чоловіка, який назвав себе сином Кім Чен Нама, убитого зведеного брата північнокорейського диктатора Кім Чен Ина.

Влада відреагувала на вимоги блокадників

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чиновники відреагували на вимогу водіїв, і біля Умані на автобані з'явилися ваги для фур а також група інспекторів. Після цього далекобійники розблокували трасу Київ-Одеса.

Африканці вшанують українські традиції етнічним фестивалем

У рамках днів України в Кейптауні відбудеться Перший Український фестиваль у Південно-Африканській Республіці. Дні України в Кейптауні тривають з 28 лютого, а завершаться 14 квітня. Гостей розважатимуть національними танцями, піснями, кухнею та образотворчим мистецтвом.

Декомунізація по-новому: воїни АТО "удосконалили" Леніна

Аби провести декомунізацію, не обов'язково трощити пам'ятники. Можна їх просто дещо удосконалити. Як саме – продемонстрували учасники антитерористичної операції в одному з польових таборів на Луганщині. Монумент "вождю світового пролетаріату" Володимиру Леніну, розташований на території військової частини, завдяки ініціативі бійців дивним чином переродився у скульптуру Тараса Шевченка.