У Сирії терорист-смертник забрав життя не менше 25 людей.

Теракт стався на блокпосту урядових військ на півночі країни в Алеппо, передає Reuters. Бойовик ісламістської організації ан-Нусра, що є відгалуженням терористичної мережі Аль-каїда, підірвав себе разом з сирійськими військовими.

Серед загиблих військовослужбовці регулярної армії і представники союзних сил. Крім того ще багато хто отримав поранення уламками різної міри важкості. До речі вибух був настільки потужним, що його чули в багатьох районах міста.

Читайте також: Російські бомбардувальники "привітали" США зі святом провокаціями

Цей теракт усього лише один епізод серед спроб терористів узяти під контроль всю територію Алеппо. Нещодавно озброєні сили Сирії в черговий раз запобігли спробі ісламістів захопити місто. До війни в 2011 році Алеппо був основним індустріальним і комерційним центром країни.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще