Росія потерпає від нашестя сарани. Челябінську область буквально накрило комахами.

Сарана вже встигла знищити біля 200 тисяч гектарів насаджень, повідомляє ТСН. Для боротьби з комахами залучили авіацію. Та синоптики говорять, що це не принесе перемоги над сараною. За їх думкою, треба чекати похолодання, тоді воно саме "вб'є" комашню. Та поки в регіоні залишається тепло.

"Проблема серйозна, є ризик втрати врожаю. Міністерство сільгоспу необхідно протягом короткого проміжку часу, за два-три дні, підготувати пропозиції, щоб мінімізувати ризики", - розказав губернатор Челябінської області Борис Дубровський.

Читайте також: У Росії готують нові чохли для iPhone із цитатами патріарха Кирила

Раніше Міністерство сільського господарства області вже повідомляло, що сарана поширилася на території Уйського, Брединського і Верхньоуральского районів. Там оголосили надзвичайний стан.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще