Виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан у 2015 році оформив на свою матір, 70-річну Світлану Миколаївну, LEXUS RX 350 (2012 року випуску).

Про це пише Bihus. Info.

Зараз такий автомобіль коштує близько $40 тисяч.

В декларації за 2015 рік пан Продан зазначив, що машиною користується його дружина.

Сам же чиновники місяць назад купив Toyota Avalon 2012 року випуску. Як вказав він у декларації, автівка коштує 467,5 тисяч гривень, проте за даними сайтів з продажу авто така машина обійдеться удвічі дорожче – майже $30 тисяч.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У 2015 році Продан задекларував 103 775 гривень заробітної плати, а його дружина-підприємець 762 тисячі гривень доходу та ще 38 165 тисяч гривень відсотків в "Укргазбанку".

Зазначимо, Мирослав Продан народився 8 жовтня 1979 року у Могилів - Подільському районі на Вінниччині.

З 2005 року почав працювати у структурах податкової Вінницької області. З 2008 року – обіймав керівні посади в податкових органах Вінниці, Черкащини та Міжрегіонального головного управління ДФС — Центрального офісу з обслуговування великих платників.

З липня 2016 року став виконуючим обов'язки заступника голови ДФС України. З 3 березня 2017 року – виконуючий обов'язки голови ДФС.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", НАБУ затримало главу ДФС Романа Насірова. Його підозрюють у розкраданні держкоштів в рамках лобіювання інтересів депутата-втікача Олександра Онищенка.

На час проведення розслідування Насірова усунули з посади керівника Державної фіскальної служби.