В Одесі найближчим часом можливі численні провокації, які будуть спрямовані на розпалювання ворожнечі серед мешканців міста напередодні річниці сутичок трирічної давнини.

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів колишній керівник Служби зовнішньої розвідки, генерал армії України Микола Маломуж.

Він нагадав, що у 2014 році у місцевому Будинку профспілок також були зіткнення. На думку генерала, не виключено, що організують такі акції окремі радикально налаштовані групи, що може закінчитися "глобальною провокацією".

Маломуж запевнив, що співробітникам спецслужб варто звернути увагу на можливість такого сценарію, адже швидше за все його організатори не розраховують на втручання з боку силовиків та локалізацію конфлікту.

Слід зазначити, що протистояння в Одесі, які відбулися 2 травня 2014 року, були ініціативою проросійських сил.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Геннадій Кернес заявив, що до конфлікту на Донбасі російський президент не причетний. На думку мера Харкова, на підтвердження звинувачень щодо Путіна нібито немає достатньо аргументів.