В соціальних мережать посилять контроль за суїцидальним контентом, на тлі збільшення випадків самогубства через "групи смерті".

Про це повідомила дитячий омбудсмен РФ Анна Кузнєцова, передають російські ЗМІ. До ініціативи долучилась соціальна мережа "ВКонтакте".

Її фахівці здійснюватимуть технічні заходи з блокування сторінок із суїцидальним контентом. Вони блокуватимуться максимально оперативно.

"Ми провели зустріч з керівниками найпоширенішою мережі в Росії "ВКонтакте", було ухвалене рішення про технічні заходи із блокування сторінок із суїцидальним контентом в пріоритетному порядку", - розповіла Кузнєцова.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Києві патрульні врятували від самогубства 15-річну дівчинку. Вона була учасницею "групи смерті" у соцмережі й намагалась зістрибнути з багатоповерхівки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще