Губернатор Донецької області оголосив мобілізацію патріотів на державну службу в обладміністрації.

Таке незвичне повідомлення у себе на сторінці у соцмережі написав Павло Жебрівський.

"На жаль, як голова ОДА змушений констатувати, що сьогодні області бракує достатньої кількості професійних патріотичних кадрів для здійснення належного управління. За три тижні своєї роботи я стикнувся з неодноразовими проявами саботажу та симпатій терористам", - написав Жебрівський у заклику.

"Наразі залишаються відкритими понад 500 вакансій. Наприклад, треба керівники райдержадміністрацій. Готовий розглянути всі резюме, навіть якщо у людини немає досвіду роботи у держсфері, або якщо вона готова взагалі перепрофілюватися. Головне, щоб людина була патріотом і хотіла працювати на благо регіону", - прокоментував "Знай" своє звернення губернатор Донеччини.

Він впевнений, що буде купа резюме від "міських божевільних", "але й достатньо від компетентних людей": "Я впевнений, що штат ми швидко наберемо".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: СБУ розшукує Дмитра Табачника

Жебрівський також додав, що велику зарплатню не може гарантувати. "Також поки це стосується і комфортних умов праці. Навпаки, гарантую, що буде нелегко", - говорить він.