В США продовжується розслідування щодо витоку інформації, зокрема у пресу потрапили матеріали, що стосуються роботи ЦРУ.

Про це повідомив в ефірі каналу Fox News віце-президент США Майк Пенс.

Пенс запевнив, що Вашингтон вдасться до будь-яких заходів, щоб виявити та покарати усіх хто причетний до цієї справи. Зокрема, за словами віце-президента, підозра про крадіжку інформації падає на оточення екс-президента Барака Обами.

"Ми не пошкодуємо ніяких ресурсів для залучення до відповідальності тих, хто дав витік інформації, яка могла підірвати методи розвідки і нашу національну безпеку",- сказав Пенс.

Інформація, яка просочилась у ЗМІ, в разі доведення її дійсності, може неабияк нашкодити національній безпеці країни.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На даний момент триває розслідування справи та перевірка усіх можливих учасників інциденту.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", інформація, яка з'явилась на сайті організації WikiLeaks, направлена на дискредитацію президента США Дональда Трампа, може стояти за людьми Барака Обами, які й досі прцюють у стінах Білого дому.