Компанія GoPro анонсувала випуск найменшої моделі екшн-камери HERO4 Session.

Про це повідомляє Lenta.ru.

"Нова камера - на 50 % менше і на 40 % легша, в порівнянні зі звичайною HERO4. Основною перевагою новинки вважають міцний вологонепроникний корпус, який дозволяє використовувати камеру у будь-яких найекстремальніших умовах без додаткового захисного боксу", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Австрійці проводять найекстремальніші у світі гонки (відео)

Пристрій також має ще дві якісні відмінності. Так, HERO4 Session управляється всього однією кнопкою і до неї не потрібно купувати спеціальні тримачі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Власники більш старих камер GoPro зможуть використовувати вже наявні кріплення.

HERO4 Session знімає відео у форматі 1080 рядків з частотою 60 кадрів в секунду, 720 рядків з частотою 100 кадрів в секунду і 1440 рядків з частотою 30 кадрів в секунду.

Камера дозволяє робити 8-мегапіксельні фотографії, підтримує серійну зйомку фото і Time Lapse - коли камера робить по кадру в певний проміжок часу.

Камера володіє повним функціоналом GoPro HERO4 і налаштовується через мобільний додаток GoPro App або пульт дистанційного керування Smart Remote.