Компанія GoPro анонсувала випуск найменшої моделі екшн-камери HERO4 Session.

Про це повідомляє Lenta.ru.

"Нова камера - на 50 % менше і на 40 % легша, в порівнянні зі звичайною HERO4. Основною перевагою новинки вважають міцний вологонепроникний корпус, який дозволяє використовувати камеру у будь-яких найекстремальніших умовах без додаткового захисного боксу", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Австрійці проводять найекстремальніші у світі гонки (відео)

Пристрій також має ще дві якісні відмінності. Так, HERO4 Session управляється всього однією кнопкою і до неї не потрібно купувати спеціальні тримачі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Власники більш старих камер GoPro зможуть використовувати вже наявні кріплення.

HERO4 Session знімає відео у форматі 1080 рядків з частотою 60 кадрів в секунду, 720 рядків з частотою 100 кадрів в секунду і 1440 рядків з частотою 30 кадрів в секунду.

Камера дозволяє робити 8-мегапіксельні фотографії, підтримує серійну зйомку фото і Time Lapse - коли камера робить по кадру в певний проміжок часу.

Камера володіє повним функціоналом GoPro HERO4 і налаштовується через мобільний додаток GoPro App або пульт дистанційного керування Smart Remote.