Відомий на Волині майстер зробив храму Великомученика і цілителя Пантелеймона незвичайний подарунок, який вимагає багато часу, сил і вміння.

Майстра звуть Юрій Семенюк і він презентував церкві образ розп'яття Спасителя, яку зробив з одних тільки сірників: для того щоб закінчити роботу, чоловікові знадобилося 106 тисяч сірників. Про це пише портал ВолиньІнфо.

Як розповів настоятель храму Матвій Олійник, перед тим, як приступити до роботи, майстер отримав благословенний дозвіл на створення ікони: весь процес зайняв більше року, вийшла робота вагою в десять кілограмів.

Ікона потрапила до храму в першу неділю Великого посту, її відразу і освятили. Подарунок і далі триматимуть в церкві.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, як російська організація зобразила на іконі бойовика Моторолу, тим самим підкресливши його святість.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще