Вночі у вівторок невідомі зірвали 15 прапорів Болгарії, розміщених на опорах освітлення з нагоди офіційного візиту в столицю президента.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

У повідомленні зазначили, що це сталося тому що болгарські прапори переплутали з національними символами Російської Федерації.

"При нічному освітленні зелений колір прапора Республіки Болгарії, який розміщений між білою і червоною смугою, могли прийняти за синій колір, що і стало причиною вандалізму", - переконані в КП Київміськсвітло.

Учора ввечері народний депутат Дмитро Лінько на своїй сторінці в Facebook засумнівався в тому, що вивішені прапори справді були болгарськими. А Олексій Кошевець з батальйону "Свята Марія" також обурився цим інцидентом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Цими прапорами завісили всю вулицю Лаврська, як прапори дружніх України та Болгарії, але як можна допустити те, щоб прапор Болгарії був точною копією російського? Це можна розцінювати як саботаж!"- написав він.

Матеріал по темі: Україна і Болгарія побудують міст через Дунай

Київська влада попросила вибачення у керівництва і народу Болгарії за цей інцидент.

Нагадаємо, що сьогодні президент Болгарії вперше за 12 років прибув до Києва з офіційним візитом.