Група СКМ, яка належить Рінату Ахметову, за минулий рік зазнала збитків на 1,840 мільярд доларів. Ця сума є консолідованим збитком за 2014 рік. Тоді як у 2013 році прибуток компанії клав 1,205 мільярда доларів, йдеться у звіті СКМ.

"Вперше за тривалий час група закінчила фінансовий рік не з прибутком, а зі збитком у розмірі 1,840 мільярда доларів. Такі результати стали наслідком загального спаду української економіки та відбуваються на території країни військових дій", - зазначив генеральний директор СКМ Олег Попов.

Також у звіті зазначено, що валовий дохід у 2014 році зменшився до 18,457 мільярда доларів - це на 24,6% менше ніж у 2013-му.

Витрати з податку на прибуток Групи склали 181 мільйон доларів у порівнянні з 650 мільйонами роком раніше, проте сумарно розмір податків і зборів, виплачених підприємствами СКМ до бюджетів усіх рівнів, зріс з 28 млрд грн до 32,4 млрд грн.

Читайте також: Турки викупили частку Ахметова в life :)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Ринат Ахметов є власником 100% акцій фінансової групи СКМ.