Тема привернула увагу уповноваженого при президенті РФ з прав дитини Павла Астахова після скандалу в дитбудинку для розумово відсталих "Турбота" в Карачаєво-Черкесії. З'ясувалося, що співробітники установи зв'язували руки 9-річному вихованцеві.

Дитячий омбудсмен прокоментував цей випадок в соціальних мережах. Він повідомив, що подібні методи виховання практикуються в багатьох російських дитбудинках та інтернатах.

Читайте також: П'ятеро випускників школи-інтернету пограбували 50 жінок

Політик вирішив влаштувати в Twitter своєрідне опитування по цій болючій темі. У підсумку скандальне дослідження Астахова викликало масове обурення користувачів.

Урядовець задав шокуюче питання про те, чи варто зв'язувати неповнолітніх в особливих випадках на своїй сторінці в соціальній мережі, а відповідати запропонував за допомогою ретвітів і додавання в обране.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще