Ісламські терористи у Сирії використали дитину як смертника. Джихадисти організації "Ісламська держава" відправили 14-річного хлопчика вчинити теракт. Підліток убив 50 курдських бойовиків, повідомляє novostiplaneti.com.

Хлопчика довго готували до теракту. Тоді він в'їхав на вантажівці, яка була нашпигована вибухівкою, у військовий контрольно-перепускний пункт в Хасеке в ніч на 7 червня.

Після здійснення теракту джихадисти відсвяткували загибель "мученика" у соціальних мережах, розмістивши хвалебні повідомлення: "Цей лев Халіфату вбив більше 50 невірних. Хай Аллах прийме його в рядах мучеників".

Читайте також: Словакам заборонять воювати за терористів на Донбасі

Хлопчик на ім'я Омар аль-Хадід Мухаммаді став наймолодшим терористом-смертником. До цього "рекорд" тримав 17-річний британський школяр. Він підірвався на автомобілі поряд з нафтопереробним заводом в Іраку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще