Сьогодні терористи провели 29 атак на бойові позиції українських військових. У штабі відзначили загострення ситуації на фронті порівняно з вчорашнім днем. Масивні обстріли почались з початком переговорів контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Бойовики використовують 152-мм артилерію та 120-мм міномети для обстрілів бійців АТО.

Сепаратисти зранку з 120-мм мінометів атакували позиції сил АТО поблизу населеного пункту Новгородське та Павлопіль на Донеччині. О 4.10 бойовики обстріляли Павлопіль з танку.

Наступну атаку бойовики здійснили о 12.40. Використовуючи артилерію калібру 152 мм вони атакували Гранітне. За годину по цьому ж населеному пункту розпочався мінометний обстріл калібру 82 мм.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Терористи почали обстріл зі 120-мм мінометів позицій сил АТО: о 15.20 поблизу Новгородського, о 16.00 почався обстріл Луганського, о 16.50 – Опитного, з 17.20 – Водяного.

Матеріал по темі: Київські СТО відремонтували 100 автівок для АТО (відео)

Сепаратисти вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї по позиціях сил АТО в напрямку населених пунктів Мар'їнка, Піски, Золоте, Майорськ, Станиця Луганська та Лозове.

В небі над Луганщиною зафіксували два прольоти ворожих безпілотників.

Військові підкреслили, що ситуація залишається під контролем українських військових.

Нагадаємо, що сьогодні речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що двоє бійців АТО отримали поранення внаслідок перестрілок на Луганщині.