На Луганщині українські військовослужбовці затримали громадянина Росії. Він воював на боці терористичної організації "ЛНР" у батальйоні "Призрак", а також із "козаками".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

Росіянин пояснив, що на початку цього року звернувся до військового комісаріату Тюменської області, щоб оформити військовий квиток. Там йому порадили записатися до "лав збройних сил "ЛНР". Лише після повернення додому він мав отримати квиток.

Чоловік у квітні цього року прибув до Алчевська у Луганській області та записався у лави терористичного бандформування "ЛНР" - батальйону "Призрак". Пізніше його перевели до "Першого козачого полку "ЛНР".

Читайте також: В Єнакієвому на Івана Купала бойовики "ДНР" покалічили людей

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У прокуратурі зазначають, що росіянину повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Станиці Луганській терористи стріляли у підлітка. Хлопець хотів перейти на підконтрольну Україні територію. Бойовики випустили підлітка, але щойно він наблизився до українського блокпосту, снайпер вистрілив йому у праву ногу. Українські військові доправили хлопця до лікарні.