Масова бійка сталася на відкритому чемпіонаті Дагестану зі змішаних єдиноборств (ММА). Про це повідомляється на сторінці дагестанського клубу ММА Горець в мережі Вконтакте.

Інцидент стався 11 березня в поєдинку між російським бійцем Володимиром Мінєєвим і дагестанцем Азізом Джуманіязовим.

"По завершенні бою, коли вже бійці вставали з підлоги, наш спортсмен (Джуманіязов) штовхнув ногою Мінєєва і відходив. У цей момент Володимир різко встав і вдарив Азіза. Після цього з боку обох бійців на ринг вискочили численні прихильники, і сталася невелика сутичка. Потихеньку змогли всіх заспокоїти і знизити градус напруги. Обидва бійці зайшли в підтрибунне приміщення, поговорили, вибачилися один перед одним, і потиснули руки", – йдеться в повідомленні.

Про кількість постраждалих в результаті зіткнення не повідомляється.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пізніше Мінєєв написав на свій сторінці в Instagram, що інцидент вичерпано. "У ситуації з суперником, що виникла після мого бою, нами ж і була поставлена крапка. Це ніяк не вплинуло на моє ставлення до Республіці Дагестан і дагестанцям. Від імені всієї команди висловлюю подяку федерації СБО Дагестану за можливість помірятися силами і обмінятися дорогоцінним досвідом", – написав боєць.

Нагадаємо, українець Василь Ломаченко в костюмі черепашки-ніндзя викликав на бій чемпіона UFС Конора Макгрегора.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українські боксери зберегли свої позиції в рейтингу WBC.