Ініціатори руху проти дискримінації чоловіків запустили скандальну кампанію в соціальних мережах. Про це повідомляє індійське видання Maggcom.

На опублікованих постерах зображені чоловіки з заклеєним папером ротом, на якому написані претензії до суспільства - "Хочете рівності статей? Отримуйте його. Я не зобов'язаний притримувати двері, я не зобов'язаний носити сумки, я не зобов'язаний поступатися місцем".

На думку творців кампанії, у жінок, на відміну від чоловіків, немає проблем з рівноправністю.

"Прийшов час усвідомити, що чоловікам пора відпочити від геройства. Чоловіки страждають від дискримінації не менше, аніж жінки і є жертвами суспільства. Чоловікам нав'язали думку про те, що вони повинні бути джентльменами, що вони повинні поступатися місцем жінці і бути ввічливими. Чоловікам не залишили вибору", - повідомляється на сайті.

Матеріал по темі: Анджеліну Джолі визнали феміністкою №1

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ініціатори руху проти дискримінаціі зіткнулися з критикою на адресу кампанії.

"Ніхто не забороняє вам носити підбори і користуватися косметикою", - пишуть користувачі соціальних мереж.