Російський мільйонер Євген Чичваркін готовий принести ракетну установку "Бук" до посольства РФ у Англії, куди він утік від утисків кремлівської влади.

Про це він розповів в інтерв'ю "Ехо Москви".

"Якщо ти відчуваєш, що твоя країна вчиняє злочин планетарного масштабу - гріх про це не заявити", - говорить Чичваркін.

Він підкреслив, що це буде не справжня військова установка, а зроблена фанери. Засновник мережі "Евросеть" зазначив, що він став опозиціонером, як тільки переїхав з Росії до Англії.

"Мені не подобається те, що робить влада моєї рідної країни щодо сусідньої братньої країни", - говорить він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Матеріал по темі: Британські юристи готують позов на Путіна за збитий Боїнг

Він прокоментував виданню свою втечу з країни і заявив, що є не таким, опозиційний політик як Олексій Навальний і не готовий сидіти у в'язниці. Чичваркін чітко заявив, що намагався займатися бізнесом і політичною діяльністю на батьківщині, але там не так вільно, як в Англії.

"Мене там згвалтують, а ще й годувати погано будуть", - говорить він про російську в'язницю.

Представники Держдепу і різні міжнародні ЗМІ неодноразово доводили, що малайзійський Боїнг 777 над Торезом збили російські військові.

Нагадаємо, що з 2008 року Євген Чичваркін живе і веде бізнес у Великобританії, де відкрив власний винний магазин. Мережу "Евросеть" Чичваркін продав.Також він тривалий час вів сторінку у Фейсбуці від імені вигаданого персонажа Сера 3М, який критикував політику РФ і підтримував українців.