У четвертий раз спробує удачу на "Євробаченні" дует Valentina Monetta & Jimmie Wilson з Сан-Марино.

Вони представлять пісню Spirit Of The Night, передають "Українські новини".

Уперше Valentina Monetta дебютувала на цьому міжнародному пісенному конкурсі в 2012 році в Баку, але не потрапила навіть до фіналу. Аналогічний результат вона показала і в 2013 році у швецькому місті Мальме.

Через рік у Копенгагені співачка продемонструвала значно кращий результат і таки змогла пробитися у десятку півфіналістів, проте фінал так і залишився нездійсненою мрією.

Артистка сподіваються, що три роки перерви і посиленої підготовки не минуть даремне і в Києві їй таки посміхнеться удача.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Враховуючи настирливість на шляху до мрії, Valentina Monetta стала улюбленицею європейських фанатів та героїнею численних мемів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Росія до цього часу не визначилася з тим, кого відправить у Київ для участі в пісенному конкурсі.