Голова Одеської обласної адміністрації Міхеіл Саакашвілі відреагував на заяви екс-глави Державіаслужби Дениса Антонюка.

Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

"Він як знаменитий одеський літературний герой Паніковський вимагає у мене мільйон. Мене тільки цікавить, цей збиток він поніс за хвилину, за день, за тиждень, за місяць або за рік?" - написав політик.

Нагадаємо, що сьогодні відсторонений від виконання обов'язків Денис Антонюк направив листа Генеральному прокурору Віктору Шокіну з вимогою перевірити дії Саакашвілі на його адресу.

Матеріал по темі: Екс-глава Державіаслужби оцінив збиток від Саакашвілі в мільйон гривень

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На думку чиновника, губернатор не мав права приходити на засідання в Міністерство інфраструктури і публічно його ображати. Антонюк оцінив збиток від слів екс-президента Грузії в один мільйон гривень.

На тому засіданні Саакашвілі звинуватив Антонюка у відступі від національних інтересів України і вимагав пояснити, як чиновник живе на задекларовану зарплату в 5,5 тисяч гривень. Антонюк у гострій манері відповідав, що може довести це.