Після довгої процедури затвердження кандидатури оргкомітет Першого каналу нарешті назвав ім'я представника Росії на Євробаченні 2017. Це Юлія Самойлова.

На новинних ресурсах раніше з'являлася інформація про те, що представляти Росію на Євробаченні в Києві буде Олександр Панайотов. Панайотов народився в Запоріжжі, почав музичну кар'єру в Києві. Пізніше переїхав до Москви, де завоював популярність участю в різних музичних телешоу і конкурсах. Разом з ним за право виступати на єврошоу боролися Олена Темнікова і Нюша. Очевидно, Панайотов видався надто одіозним учасником для журі, тому що мало того, що він родом з України, але ще і неодноразово висловлювався в ЗМІ про те, що проведення конкурсу взагалі треба було перенести з Києва в якусь "нейтральну країну".

Читайте також: За що росЗМІ не злюбили учасницю Євробачення з Грузії?

Учасник від Росії був визначений на внутрішньому конкурсному відборі Першого каналу. За словами журі, їх вразило виконання Юлії Самойлової пісні "Flame Is Burning".

Юлія Самойлова народилася 7 квітня 1989 року в місті Ухта, Республіка Комі. Юлія з дитинства пересувається на інвалідному візку і має 1-у групи інвалідності. У 13 років їй поставили діагноз спінальна аміотрофія Вердінга-Гофмана.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З дитинства вона співала і займалася вокалом. Уперше Юлія виступила на сцені в 10 років на благодійному концерті. Вона вчилася музиці в місцевому Палаці піонерів.

Юлія Самойлова - співачка, композитор, поетеса. Неодноразово перемагала і ставала лауреатом різних музичних конкурсів і фестивалів в Росії і інших країнах. У 2013 році брала участь у телепроекті "Фактор А" і зайняла 2-е місце. Отримала нагороду з рук Алли Пугачової "Золота зірка Алли".

У 2014 році Юлія Самойлова брала участь в урочистій церемонії відкриття Зимових Паралімпійських Ігор в Сочі, де виконала пісню "Разом".

Автор пісні, з якою Юлія виступить на Євробаченні, Леонід Гуткин. Раніше з його піснями на єврошоу вже виступали Поліна Гагаріна і Діна Гаріпова.

Пісня виключно лірична. Голос співачки приємний.

Але соцмережі вже відреагували на вибір Першого каналу. На думку багатьох, це лише спроба Росії знайти такого представника, якого б не освистали глядачі під час шоу в Києві.