У новій Windows 10 з'явиться музичний сервіс Groove, заснований на Xbox Music. Презентація новинки запланована на 29 липня.

Про це повідомили в офіційному блозі компанії.

Також компанія планує трансформувати і сам Xbox Videо, який тепер буде називатися Movies & TV.

Музичний сервіс Groove дозволить користувачам отримати доступ до улюблених музичних треків за допомогою будь-якого пристрою, на якому встановлена ​​Windows 10.

У ньому передбачена навігація за допомогою мишки, клавіатури і сенсорного управління, якщо мова йде про гаджетах з тачскріном.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: Microsoft оголосила дату виходу Windows 10

Microsoft планує запустити і сховище музики OneDrive, в який користувачі зможуть завантажити будь-які аудіофайли, в тому числі і ті, які були отримані з iTunes.

Компанія пропонує спеціальну преміум версію Groove, вартістю $ 9,99 на місяць або $ 99 в рік. Вона дозволить отримати доступ до Windows Store, в якому зберігається понад 40 млн треків.