Згідно зі статистикою, у 2015 році селфі стали причиною загибелі 50 людей в усьому світі.

У Москві в ніч на суботу 21-річна випускниця вишу впала з 15-метрової висоти під час селфі з друзями на тлі бізнес-центру Москва-Сіті.

Рязанський школяр розбився на смерть під час селфі. Він упав із залізничного мосту, фотографуючись поряд із високовольтним проводом.

Читайте також: Українка-коп писатиме рапорт за відверті селфі (фото)

У Чечні при спробі сфотографувати себе загинув підліток. Хлопчик намагався залізти на бетонну плиту, але одна з плит упала і придавила його.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

21-річна москвичка випадково вистрілила собі в голову з травматичного пістолета, намагаючись сфотографуватися зі зброєю.

15-річний школяр загинув у Санкт-Петербурзі, зірвавшись із п'ятого поверху при спробі зробити селфі.

Україна також не стала винятком цієї епідемії. У травні в селі Смільне Львівській області 13-річна школярка залізла на дах поїзда і попросила подружок сфотографувати її на камеру. Замість гарних знімків дівчинка отримала найпотужніший удар струмом. У дитини опіки I-II ступенів 70% тіла.

Приблизно тоді ж постраждав ще один підліток у Київській області. 12-річний хлопчик заліз на дах вагона заради кадрів. Отримавши розряд струмом у 27 тисяч вольт, дитина померла в лікарні.