В Україні з початку тижня зміцнилася національна валюта – НБУ підвищив курс на 10 копійок.

Про це йдеться на офіційному ресурсі регулятора.

Порівняно із показниками,які кілька днів утримувалися на фінансовому ринку, іноземна валюта здешевшала: якщо раніше один долар коштував 26,9086 гривні, то тепер – в межах 26,8102 гривні.

Євро вже традиційно залишається дорожчим: станом на кінець минулого тижня його вартість складала 28,3913 гривні, але за кілька днів змінилася - 28,4348 гривні.

Російські рублі також дещо додали в ціні – тепер за 10 руб. просять 4,5274 гривні, тоді як раніше курс утримувався на рівні 4,5738 гривні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кількість фальшивої валюти в Україні суттєво зросла – підробляють найчастіше долари, значно рідше – російські рублі. Згідно законодавства, такі оборудки караються позбавленням волі строком на сім років.