Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, скандальний британський боксер Девід Хей сумнівається в тому, що його недавній суперник Тоні Беллью буде в змозі перемогти одного з чемпіонів світу в суперважкій вазі.

"Я не думаю, що він зможе це зробити. Може, для нього такий бій буде і правильним, якщо він зможе багато на цьому заробити, але не думаю, що зустріч з Уайлдером або Паркером принесе йому більше доходу, ніж наш поєдинок. В ідеальному світі він би дав мені реванш. Але як я зрозумів, зараз він цього не хоче і розглядає можливість залишити спорт. Якщо він не захоче другого бою зі мною, я це прийму, але перш я скажу, що, якщо я виграю у другій зустрічі, я дам йому реванш", – цитує слова Девіда Хея BoxingScene.

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув сенсаційну перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Беллью заявив, що пропонував Хею здатися.

Пізніше стало відомо, що Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі. Крім того, Хея можуть дискваліфікувати за висловлювання на адресу Беллью перед їх боєм.

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. А тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Беллью впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.