У мешканки Гонконгу вночі під час зарядки вибухнув iPhone.

Вибух новомодного гаджета стався рано вранці, і ніхто не постраждав, передає інформаційний ресурс ejinsight.com.

Зокрема, власниця згорілого iPhone 6 Plus 128 GB розповіла, що близько години ночі поставила смартфон на зарядку і лягла спати. Близько 8 ранку жінку розбудив гучний хлопок. Розплющивши очі, вона побачила, що гаджет горить і сильно димить.

Після інциденту власниця згорілого смартфона направила в Apple заяву про відшкодування вартості. При цьому постраждала вказала, що використовувала для зарядки гаджета виключно фірмові аксесуари - зарядку і шнур.

Читайте також: MasterCard замінить паролі на селфі

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Так, за оцінками фахівців політехнічного університету Гонконгу, причиною загоряння iPhone міг стати бракований акумулятор або коротке замикання в мережі. У другому випадку компанія Apple не компенсує вартість зіпсованого телефону. А у випадку, якщо зарядний пристрій "забув" попередити гаджет про повний заряд батареї, провина цілком лягає на плечі знаменитої компанії.

Нагадаємо, попередній випадок загоряння iPhone зафіксували в серпні минулого року. Через інцидент довелося терміново евакуювати літак, оскільки через гаджет загорілася сумка одного з пасажирів.

Нагадаємо, на ринку з'явилися копія самсунг с10 плюс і самсунг с10 плюс Китай.