Греція повинна провести реформи для отримання нових кредитів. Для укладення угоди з міжнародними кредиторами залишилося лише кілька днів.

Про це заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель перед екстреним самітом лідерів країн єврозони щодо ситуації у Греції, передає Reuters.

"Досі немає підстав для переговорів в рамках програми Європейського фонду фінансової стабільності", - наголосила Меркель.

Вона зазначила, що "без солідарності і реформ неможливо йти туди, куди ми хочемо йти". Це, за її словами, не справа тижнів, а на вирішення проблеми залишилося всього кілька днів.

Читайте також: Фідель Кастро у захваті від референдуму в Греції

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Подивимося, що грецький прем'єр-міністр розповість нам", - додала вона.

Нагадаємо, делегація із Греції не представила нових пропозицій щодо кредиту під час сьогоднішньої зустрічі міністрів фінансів єврозони в Брюсселі.

Очікують, що Греція подасть новий запит на отримання середньострокового кредиту з Європейського фонду фінансової стабільності.