Сьогодні, 13 березня, Європейський союз продовжив санкції проти Росії ще на півроку. Таким чином, вони діятимуть до 15 вересня 2017 року.

За інформацією на офіційному сайті Ради ЄС, санкції передбачають для Росії заморожування активів і заборону на в'їзд. Вони пов'язані із загрозою територіальної цілісності України.

"Рада продовжила обмежувальні заходи у зв'язку з діями, які завдають шкоди або створюють загрозу територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України, ще на шість місяців", - повідомили у ЄС.

Нагадаємо, що 9 березня Євросоюз продовжив санкції проти російських фізичних та юридичних осіб через загрозу територіальній цілісності України.

Як інформував портал "Знай.ua", прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло повідомила про збереження антиросійських санкцій під час неформального саміту ЄС в мальтійській Валлетті.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще