Київська весняна виставка "Міжнародна нерухомість-2017" - пропозиції найбільш привабливих інвестиційних об'єктів.

Україна все активніше просувається до європейської спільноти і наші громадяни все поспішніше стають не тільки туристами або трудовими ресурсами інших країн, а й власниками нерухомості за кордоном.

Причини очевидні. І на тлі політичної та економічної кризи, девальвації гривні, недовіри до банківської системи і відтоку коштів з українських банків, українцями рухає бажання вкладати гроші в нерухомість за кордоном. Оскільки придбання нерухомості за кордоном - це спроба зберегти заощадження. Але не завжди тільки фінансовий стимулятор виявляється першорядним. Все частіше наші співгромадяни ставлять в пріоритет якість і комфорт життя: рівень охорони здоров'я, освіти, безпеки, особистої свободи і доступ до життєво важливих природних ресурсів, в тому числі бонусів: сонця, повітря і моря.

То яку країну вибрати на свій гаманець і за своїми вимогам? Відповіді дає виставка закордонної нерухомості, яка пройде в перші вихідні квітня у виставковому центрі на Лівобережній!

27-а спеціалізована виставка-форум з нерухомості - ефективна виставкова зала для купівлі і продажу об'єктів і послуг ринку нерухомості, яка пропонує:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • вигідні інвестиції,
  • курортну нерухомість за кордоном,
  • житлову зарубіжну нерухомість,
  • візовий режим,
  • юридичний супровід угод,
  • консультації, поради,
  • ознайомчі тури,
  • прорахунки витрат і прибутку.

Для зацікавлених в купівлі нерухомості, на виставці представлена ​​житлова і бізнес нерухомість 12 країн: Україна, Австрія, Албанія, Болгарія, Великобританія, Німеччина, Іспанія, Польща, Північний Кіпр, Туреччина, Франція, Чорногорія, ін..

У цьому сезоні виставка "Міжнародна нерухомість" демонструє велику кількість компаній з Північного Кіпру, понад 60% експонентів. Потепління в політичній обстановці по об'єднанню всіх кіпрських земель підвищує інтерес до цього регіону для інвестування в нерухомість, відповідно, інтерес компаній - учасників до українського покупця нерухомості. Чекаємо, що від кіпрських компаній надійдуть спеціальні пропозиції до нового сезону.

Виставка відбудеться 1-2 квітня 2017 р. традиційно в найбільшому київському Міжнародному виставковому центрі, що на Броварському проспекті, 15 в районі м.Левобережная. До речі, відразу після закінчення виставки, почнеться монтаж Євробачення.

Вперше виставка проводиться в суботу та неділю, що пов'язано з побажаннями працюючих відвідувачів виставки.

Виставка розрахована на широке коло відвідувачів, покупців, інвесторів, орендодавців і орендарів нерухомості, які отримають професійну інформацію з перших рук.

Всі учасники виставки можуть налагодити важливі контакти продавців і клієнтів і отримати нову інформацію від українських і зарубіжних професіоналів ринку нерухомості.

На виставці підписуються контракти з інвестування, укладаються договори і партнерські угоди з купівлі - продажу об'єктів нерухомого майна для життя, для відпочинку, для бізнесу.

Експоненти виставки:

  • іноземні компанії-забудовники,
  • інвестиційні компанії,
  • їх представництва в інших країнах,
  • агентства нерухомості,
  • консультанти з питань придбання нерухомості за кордоном,
  • інші

Оргкомітет виставки:

"Виставкова компанія" Добра Новина ",

Замовити безкоштовне запрошення для відвідування виставки можна на сайті оргкомітету.

До зустрічі на виставці!