Поєдинок між американським боксером Флойдом Мейвезером-молодшим (49-0, 26 КО) і чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором може відбудуться вже в червні.

У Лас-Вегасі на 10 червня заброньована T-Mobile Arena для суперпоєдинку Мейвезер - Макгрегор. Про це з посиланням на джерела повідомляє портал FloCombat.

Нагадаємо, зараз активно обговорюється можливий бій між Флойдом Мейвезером і чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором. Очікується, що поєдинок Макгрегор – Мейвезер стане найкасовішою подією в історії єдиноборств. Вже приймаються ставки на цей бій.

Макгрегор вже готується до можливого поєдинку, і не сумнівається в своїй перемозі. А Мейвезер оголосив про повернення на ринг заради поєдинку з Макгрегором.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Чавес вважає, що у Макгрегора немає ніяких шансів в бою з Мейвезером.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще