Одна з кращих авіакомпаній світу показала, як тренує своїх бортпровідників.

Cathay Pacific, згідно з рейтингом Skytrax, Cathay Pacific чотири рази була визнана кращим авіаперевізником світу. Титул найкращої за версією Skytrax — вища винагорода в цивільній авіації. Щоб залишатися завжди на висоті, компанія жорстко тренує своїх бортпровідників, пише travelask.ru.

У спеціальних залах створені макети літаків, які є точно такими, як справжні. В компанії вони є для всіх типів літаків, які існують у парку. Співвідношення 1 до 1, вони ідеально повторюють салон повітряного судна. Також є макет евакуаційного трапа або кухні на борту.

Читайте також: Десант батальйона "Київ 2" висадився на Говерлі (фото)

Навчають тут всьому, до найдрібніших подробиць. Наприклад, є визнані стандарти нахилу корпусу при розмові з пасажиром, встановлені рухи, жести тощо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще