Глава МВС Арсен Аваков заперечує, що серед затриманих активістів, які блокували торгове сполучення з Донбасом, є поранені.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Zik.

"Сьогодні проходила відпрацювання району, який охоплював блокпост так званих блокадників. Сьогодні там був інцидент, який призвів до того, що 43 людини, які там знаходилися, були затримані. Всі живі-здорові, ніяких розбитих голів", - сказав глава МВС.

Також Аваков зазначив, що один із затриманих хворий на діабет, його відвезли в лікарню. Міністр також повідомив, що під час відпрацювання району силовики виявили зброю - пістолети і гранати.

Всі затримані знаходяться в трьох сусідніх райвідділах поліції. На даний момент з ними працюють співробітники СБУ і поліції.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що один з блокадників, якому вдалося втекти від СБУ розповів про зачистку редуту в Кривому Торці.