Окупанти ведуть масований наступ на українські позиції. Воїни зазнають втрат.

Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

Ситуація на сході України помітно погіршилася. За минулу добу бойовики обстрілювали позиції українських воїнів 97 разів з важкого озброєння. В результаті загинув військовий, ще вісім - отримали поранення різного ступеня тяжкості. Щоб знизити активність супротивника, захисники відкривали вогонь по його позиціях.

Відповідно до зведення, на Маріупольському напрямку з 122 мм артсистем ворог обстріляв опорні пункти в районі Павлопіль. В районі Широкино бойовики використовували кулемети, гранатомети і стрілецьку оружино. За Мар'їнці гатив 82- мм міномет.

"На Донецькому напрямку не припинялись обстріли опорних пунктів біля Опитного, Авдіївки, Зайцевого, Новгородського та Світлодарська з кулеметів великого калібру, гранатометів та мінометів калібру 82 мм. Поруч Авдіївки та шахти Бутівка окрім того ще й бив танк та 120 мм міномети. В районі Верхньоторецького та тієї ж шахти Бутівки до обстрілів долучили міномети 120 калібру. Піски потрапили під вогонь гранатометів та кулеметів, а Камянка 82 мм мінометів. Складною була обстановка під Луганським, де вівся вогонь з гранатометів і мінометів, а згодом ще й з 152 мм артустановок", - повідомили в штабі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Луганській області окупанти вели вогонь поруч з Кримським і Попасним з гранатометів, мінометів. По Трьохізбенці стріляли з гранатометів, по Новоолександрівці - стрілецька зброя і СПГ.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 13 березня бойовики гарантували режим тиші в районі Авдіївки для ремонту електропередач.