Аукціонний будинок C&T Auctions виставив на торги особисті фотографії Адольфа Гітлера. Аукціон відбудеться 15 березня в місті Кент.

Про це повідомляє Reuters.

"Знімки, які ви бачите в цьому альбомі, - природні, розслаблені, деякі з них забавні. Майже напевно вони не могли бути опубліковані в той час. Вони дуже відверті", - заявив представник аукціонного будинку Тім Харпер.

У збірнику містяться знімки Гітлера і його наближених: Пауля Йозефа Геббельса, Германа Герінга і Генріха Гіммлера. Альбом є приватною власністю невідомого колекціонера. За даними експертів, його можуть продати за 18 тисяч доларів.

У 1945 році радянський солдат знайшов збірник з фотографіями в спальні дружини фюрера Єви Браун і передав його британському фотографу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в лютому продали на аукціоні червоний телефон Гітлера за 243 тисячі доларів.