Садовий очікує допиту в ГПУ

Мер Львова Андрій Садовий зізнався, що чекає на отримання повідомлення про підозру від Генеральної прокуратури.

Тепер у Єгипті: російських спецназівців перекинули на військову базу

Росія відправила спецназ на військову авіабазу в західну частину Єгипту. На відстані сотні кілометрів від лівійського кордону розташувалися близько 22 солдатів із РФ, хоча представники Каїра заперечили їх присутність.

У Британії стартувала процедура Brexit

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Британський парламент схвалив законопроект, який дозволяє уряду Британії розпочати процедуру Brexit.

Подвійне громадянство: депутатам заборонять володіти двома паспортами

Український парламент планує розглянути законопроект, який врегулює відповідальність за подвійне громадянство. На думку спікера Верховної Ради Андрія Парубія, особи з двома паспортами не мають права займати державні посади.

На орбіті Землі з'явиться місто-корабель

Британські вчені планують за 20 років збудувати цілий мегаполіс на орбіті Землі з населенням 10 мільйонів людей. Мегаполіс, за словами розробників, матиме циліндричну форму, а його зовнішні поверхні складатимуться з сонячних батарей, які забезпечать населення електроенергією.