Фахівці Braun Research Center і Bank of America провели дослідження, про що думають люди відразу ж після пробудження.

Результати дослідження опублікували в доповіді Trends in Consumer Mobility Report 2015.

Згідно з результатами опитування, близько 35% людей прокидаються з думками про своє гаджети, 17% думають про чашку кави і 13% про необхідність чистити зуби. При цьому лише 10% розмірковують вранці про свою половинку.

Не менш технологічним результатом похвалилися ще 6%, які думають про те, що пора включити телевізор. Починають подумки перебирати свій гардероб для виходу відразу після пробудження лише 4% респондентів.

За словами науковців, ця тенденція відображає те, як сильно смартфони впливають на наше повсякденне життя. Примітно, що 23% опитаних зі смартфонами не тільки прокидаються, а й засинають.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Матеріал по темі: Новий iPhone 6S зможе розпізнавати силу натиснення на дисплей

Нагадаємо, раніше група вчених з Кентського державного університету в США з'ясувала, що використання смартфонів по-різному відбивається на ефективності спортивних тренувань, залежно від виду обраної активності.