На лінії розмежування вчора з 18-ї по 24-ту годину проросійські бойовики 40 разів обстріляли позицій українських військ.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"О 22.00 в районі н.п. Луганське українські військові виявили диверсійно-розвідувальну групу бойовиків. Використовуючи тільки стрілецьку зброю, наші воїни змусили диверсантів відступити", - йдеться у повідомленні.

Крім того, терористи обстріляли сили АТО поблизу н.п. Новогригорівка на Маріупольському напрямку та тричі – н.п. Піски – о 20.46, 21-й годині та 22.55.
Бандформування використовували 120-мм міномети.

Читайте також: Терористи 29 разів обстріляли бійців АТО

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів бойовики відкрили вогонь по українським військовим у Луганському напрямку: н.п. Щастя, Троїцьке.

У Щасті загинув один український військовий, ще двоє поранені.

На Донецькому напрямку терористи обстріляли: Авдіївку, Новгородське, Мар'їнку, Луганське, Лозове, Кірове, Світлодарське та Майорськ.

Таким чином, терористи знов обстрілювали позиції українських військових у найгарячіших точках на Донбасі із забороненої зброї.