Офіцерів запасу закликають знову повернутися на контрактну службу до Збройних сил України.

Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак в Facebook. Він зазначив, що досвід і навички ветеранів АТО стануть у нагоді в армії.

"Звертаюся до офіцерів запасу - тим, хто за вислугою років отримав пенсійне забезпечення від держави, житло і пільги і знаходиться на заслуженому відпочинку... Якщо вам дозволяє вік і стан здоров'я, закликаю повернутися до лав Збройних сил: нам потрібні ваші досвід і знання", - зазначив Полторак.

Міністр наголосив, що армія не відчуває дефіциту кадрів, але досвідчені бійці зможуть передати свої безцінні знання. Він додав, що незалежності і територіальній цілісності країни нічого не загрожує і все це стало можливим завдяки добровольцям, які зголосилися брати участь в АТО в перших рядах.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські куратори скаржаться на бойовиків, які дезертирують з бандформувань. Залишаючи позиції, вони прихоплюють із собою зброю.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще