Зірка Голівуду і супермодель журналу Playboy Памела Андерсона написала листа Володимиру Путіну, у якому просить його припинити пропускати судна з мертвими тваринами на борту.

Знаменита акторка відома також і своєю активною позицією проти знущань з тварин. Як повідомляє seashepherdglobal.org, 48-річна зірка закликала президента Росії не допустити проходження через російські води судна, на борту якого знаходиться близько 1,7 тисяч тонн м'яса фінвалів (вид китоподібних ссавців, – "Знай").

У своєму листі Андерсона вказала, що судно Winter Bay повинне доставити м'ясо китів, які були виловлені й убиті без погодження з Міжнародною китобійною комісією, з Ісландії до Японії.

Читайте також: США змогли навчити боротися проти терористів лише 60 сирійців

"Звертаюся до вас з персональним проханням і роблю це від імені фінвалів, які стоять на межі зникнення. Судно Winter Bay, яке зараз стоїть у норвезькому Тромсе, перевозить більше 1,7 тисяч тонн м'яса фінвалів, які були незаконно вбиті в обхід всіх мораторіїв Міжнародної китобійної комісії. Не допустите того, щоб Winter Bay пройшов через російські води!", – написала зірка Путину.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Реакція Кремля доки невідома.