Міністерство інфраструктури призначило виконувачем обов'язків гендиректора Держадміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" Олександра Завгороднього.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Раніше цю посаду займав Максим Бланк. Тепер він буде першим заступником Завгороднього.
Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вже представив нового керівника колективу "Укрзалізниці".

Олександра Завгороднього також призначили головою комісії з реорганізації "Укрзалізниці". Як пояснив міністр інфраструктури, "для того, щоб поліпшити технічний стан підприємства". Одним з ключових завдань для нового керівника стане консолідація прибутку.

Читайте також: Аваков представив нове керівництво столичної поліції

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Завгородній працює на залізниці більше 20 років. Він розпочав кар'єру старшим електромеханіком, пізніше став головним інженером і першим заступником начальника Придніпровської залізниці. Останні 2,5 роки працював начальником управління Укртрансінспекції у Запорізькій області.